Danny Carey vs Travis Barker

Door D3ton8oR op woensdag 9 april 2008 20:10 - Reacties (16)
Categorie: Muziek, Views: 9.198

Mijn god, waar begin ik aan.. Mijn absolute top 2 wat betreft drummers met elkaar vergelijken in een heuse Battle of the Drummers. Ik weet het zelf niet, maar ik kan maar een poging doen.

Danny Carey, de Reus van de States, de Gigant van Tool, the Lord of drums. Ja, telkens met hoofdletter ja, het hoort niet anders. De "kenners" kennen hem niet enkel van Tool, maar ook van VOLTO!, Pigmy Love Circus en nog enkele andere bands. Ik ben al een tiental jaren fan van het fenomeen Tool en niet in het minst van de (zacht uitgedrukt) fascinerende figuur Danny Carey.

Lees verder »

Whaa??

Door D3ton8oR op donderdag 3 april 2008 21:40 - Reacties (9)
Categorie: Random, Views: 5.334

Allemaal goed en wel, zo'n blog.. Maar waar begin je?? Wat interesseert die tweakers de dag van vandaag nog.. Technologie is zo cliché hier, en ook wel totaal overbodig aangezien de hele tweakers-site er vol mee staat.

Misschien beginnen bij het begin.. Who the f*ck is die D3ton8oR? Blij dat je't vraagt! Ik ben één van de zovele Belgen die op tweakers belandt is bij gebrek aan andere deftige soortgelijke sites. Ik heb gedurende 5 jaar m'n tijd doorgebracht op de Economische Hogeschool Brussel waar ik verondersteld werd Handelswetenschappen te volgen. De eerste jaren waren doodsaai, de laatste jaren (met keuzerichting informaticamanagement) een pak beter!

Nu ben ik sinds 1 oktober 2007 (hoera, een half jaar en nog niet ontslagen!) aan het werk als software engineer voor een klein (lees: "groeiend") bedrijfje en kan absoluut niet klagen over mijn eerste job.

What's next.. Hobby's? Echt? Ok dan..

Lees verder »