Whaa??

Door D3ton8oR op donderdag 3 april 2008 21:40 - Reacties (9)
Categorie: Random, Views: 5.277

Allemaal goed en wel, zo'n blog.. Maar waar begin je?? Wat interesseert die tweakers de dag van vandaag nog.. Technologie is zo cliché hier, en ook wel totaal overbodig aangezien de hele tweakers-site er vol mee staat.

Misschien beginnen bij het begin.. Who the f*ck is die D3ton8oR? Blij dat je't vraagt! Ik ben één van de zovele Belgen die op tweakers belandt is bij gebrek aan andere deftige soortgelijke sites. Ik heb gedurende 5 jaar m'n tijd doorgebracht op de Economische Hogeschool Brussel waar ik verondersteld werd Handelswetenschappen te volgen. De eerste jaren waren doodsaai, de laatste jaren (met keuzerichting informaticamanagement) een pak beter!

Nu ben ik sinds 1 oktober 2007 (hoera, een half jaar en nog niet ontslagen!) aan het werk als software engineer voor een klein (lees: "groeiend") bedrijfje en kan absoluut niet klagen over mijn eerste job.

What's next.. Hobby's? Echt? Ok dan..In m'n vrije tijd hou ik me bezig als moderator op wzl.be. Da's een redelijke bekende fun-site waar vanalles en nog wat gepost wordt wat onze leden kan interesseren (als je goed zoekt vind je misschien zelfs het mini-computerhoekje!!). Meestal valt het qua tijds-investering best wel mee, maar in de schoolvakanties komen de eikeltjes naar buiten en is het wat drukker!

Verder hou ik me ook nog bezig met fotografie. Vandaag net m'n nieuwe "speeltje" ontvangen.. de Canon EOS 450D twin lens kit. De mensen rondom me zijn gewaarschuwd!

http://tweakers.net/ext/f/YfHHcHkXWiKC5QO3zjhCBIxG/full.jpg

http://tweakers.net/ext/f/C9TI2vpwlsRR2dY0tAdSEzEu/full.jpg

Last but not least: muziek!! Ik hou me werkelijk uren bezig met gitaar (reeds 14-15 jaar nu ongeveer) en sedert een tijdje ook drum. Door de jaren heen een hele collectie opgebouwd van om en bij de 30 gitaren, de ene al wat unieker dan de andere. Het is echt een verslaving geworden, maar eentje die ik absoluut niet kwijt wil. Muzikale invloeden zijn nogal breed.. Voornamelijk Tool, Buckethead, Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age e.d.

M'n toekomstige blog-entries zullen dan ook hoofdzakelijk over die dingen gaan: muziek, fotografie en fun! Alvast bedankt om het uit te houden tot het einde van deze eerste blogpost en hopelijk tot binnenkort!

D3ton8oR

Volgende: Danny Carey vs Travis Barker 04-'08 Danny Carey vs Travis Barker

Reacties


Door Tweakers user DigiDaan, donderdag 3 april 2008 22:06

Buckethead, fotografie, gitaren & drummen, klinkt goed! Is er binnenkort ook wat eigen muziek te horen?

Door Tweakers user Omega007, vrijdag 4 april 2008 01:23

alleen het taalgebruik al +1

Door Tweakers user CaPtAiNCaRnAgE, vrijdag 4 april 2008 07:03

inderdaad jah Omega.
Tof dat nota bene een Belg me er aan moet helpen herinneren dat het Nederlands nog niet verloren is.

Door Tweakers user endless, vrijdag 4 april 2008 11:56

Tool! _O_
QotsA! _O_
450D! _O_

Smaak heb je in ieder geval wel.. ;)

Door Tweakers user guanche, zaterdag 5 april 2008 13:53

Inderdaad smaak heb je wel :)

Interesse naar een transcriptie van de solo op het einde van the grudge (om je drum skills wat op te veizelen?) Erg gaaf stukje is dat..

Door Tweakers user Ruudjah, maandag 7 april 2008 21:55

Jouw achtergrond van je blog is erg mooi. Heb ik jarenlang als desktop gehad, met de rainbow kleuren erachter. Ben ik nu op het blog van de artiest ervan?

Door Tweakers user D3ton8oR, dinsdag 8 april 2008 08:31

@ DigiDaan: wie weet, heb hier en daar wel al iets staan op computer maar zal nog zien wat ik zelf goed genoeg vind om te delen met de rest van de wereld.

@ Ruudjah: de achtergrond is gewoon zwart hoor, heb ik niks aan veranderd.

Door Tweakers user Ruudjah, dinsdag 8 april 2008 18:38

Ik bedoel natuurlijk de plaat van die chick rechtsboven :P. what's it called? logo? blogtemplate?

Door Tweakers user D3ton8oR, dinsdag 8 april 2008 18:58

Aah sorry :D Haha, was totaal verkeerd bezig! Die heb ik van Dark Designs gehaald (www.darkdesignsonline.co.uk)

Reageren is niet meer mogelijk